INGATLANKÖZVETÍTÉS

Az ingatlanok közvetítésében szerzett tapasztalatom és szakmai elhivatottságom garantálja az ingatlan eladás és  vásárlás biztonságát Ügyfeleim számára. Szakértő közreműködésemmel az értékesítés és az otthonszerzés nehéz folyamata gördülékennyé, átláthatóvá válik. HÍVJON bármikor, akár HÉTVÉGÉN is!

Telefon: +3620 497 3787 dr. Budainé dr. Varga Anetta ügyvéd

Ingatlanközvetítés, jogi képviselet

Tanácsadás, kockázat elemzés

Szerződések véleményezése, szerződéskötés

Ügyfeleinkkel első lépésben átbeszéljük az ingatlan eladása kapcsán felmerülő, jogi és adózási kérdéseket. Ezután kerül csak sor az aktuális piaci kínálattal történő, de az egyedi ingatlan valamennyi sajátosságát is figyelembe vevő vételárnak a meghatározására, kvázi értékbecslésre. Az értékesítés megkezdése előtt meghallgatjuk Megbízóink elképzeléseit, terveit, és javaslatot fogalmazunk meg a megfelelő eladási kritériumok meghatározásában, mint például fizetési ütemezés, foglaló vagy előleg, tehermentesítés folyamata, birtokbaadás ütemezése, stb.
Segítünk az ingatlan piaci/értékesítési árának meghatározásában és a potenciális vevő felkutatásában. Az eladás során fontosnak tartott jogi fogalmakat tisztázzuk és meghatározzuk a legmegfelelőbb adásvételi szerződés paramétereket.

A komplett ügyintézés folyamán számíthat rám:

  • ingatlanközvetítésben,
  • adásvételi szerződés kötésében,
  • jogi tanácsadásban,
  • energetikai tanúsítvány készítésében.

A megbízási szerződésünk nem tartalmaz ÁSZF-et, rejtett költségeket, és nem is kizárólagos. Ügyfeleimet nem terheli semmilyen hirdetési-, regisztrálási-, vagy kiszállási költség, abban az esetben sem, ha az ingatlant végül mégsem én adom el. Közvetítői díjam sikeres közvetítés esetén: 2,5 %.

Előzetes időpont egyeztetés után személyesen keresem fel és korrekt feltételekkel segítek.

ingatlanközvetítés